Efter 9 spelade matcher så har vi tre stycken på delad förstaplats med 8 av 9 möjliga rätt.

En utav dom mer omtänksamma i laget. Hon lånade nämligen ut sina byxor till Anna J idag efter träningen så att Anna skulle slippa gå ute i regnet i bara shorts.

Maria L och Camilla

Dom fick veckans värstingar trots att dom blåste sina lagkompisar!

MALMHAUG KFUM - WARBERG IC

I lördags var vi nere i Malmö och spelade match, vi kändes som ett väldigt laddat lag. Det var vinnarkänsla rakt igenom och tre nya poäng skulle plockas med hem!

Matchen började med att Cornelia Scott redan i andra matchminuten prickade in ledningsmålet till oss. Resterande tid utav första perioden var det inget skönspel, mycket slarv i passningspelet och en väldigt händelselös period. Men vi går av med en 2-0 ledning efter att Madde tryckt in 2-0 målet i slutet av perioden.

Inför period två pratade man om att skärpa till passningsspelet och höja kvalitén ett snäpp i matchen.
Det blev inte riktigt så, spelet var inte övertygande från varken hemma eller bortalaget. Malmhaug får första läget att reducera i matchen när dom tilldöms en straff för slag utav Therese Arnesson. frågan är om domarna hade vaknat till andra perioden för Terre var längst ifrån henne som hade bollen när detta sker och får sitta av dessa två minuter helt oskyldig! (Där slapp iallafall Scott två minuter i protokollet) Helena räddar straffen så att det istället blir Powerplay för Malmhaug. Vi jobbar grymt bra i boxen och klarar detta underläge utan problem. Tid 14.38 åker istället Malmhaug på en utvisning och detta resulterar i 3-0 till oss genom att Linn Ekermalm testat skott långt utifrån som målvakten inte kan greppa och Tessan petar in returen. Vi går av andra perioden med en 3-0 ledning.

Sista perioden spelas mest av, målskyttet släpper och vi gör inte mer än vad som behövs för att ta hem denna seger. Gladaste målskytten idag var nog LG som fick näta mot sitt gamla lag. Vi vinner matchen med 6-1!

Värt att nämna är att Madelen Jonsson gör årets än så länge vackraste mål i sista perioden. Det ska till mycket för att slå det klassmålet! Men det var på håret att bli bortblåst, det skymtade en på gränsen hög klubba...