Att Inte hålla tiden

Att inte komma i tid är något som inte uppskattas i Warbergs damlag. Därför straffas man!

I detta fallet var det Anna Johansson som inte klarade av pressen. Hon är ny och orutinerad. När Anna skulle befunnit sig på Lisebergs busshållsplats innan seriepremiären i söndags befann hon sig sovandes hemma i sängen. Nog för att man kan försova sig. Men att sedan hoppa in i duschen, sminka sig och piffa till sig med smycken, är inte okej.
Därför fick Anna stå till svars för detta vilket resulterade i att Anna fick hoppa över planen iklädd en rosa kanindräkt medan de andra fick skjuta på henne.

V.39 Veckans värsting

Veckans värsting vecka 39 blev Rebecka Lönnegren

SödraDal - Warberg IC

Malin Arneson byter om inför matchen

Vi har den vigaste pensionären i laget... Therese Andreasson!

Anna hade lite problem med shortsen...
- Tord, va fan dessa sitter as tight! Har du någon större storlek?

TappaVandringen Gbg

En 8 km lång vandring!

V.38 Veckans Värsting

Linn Ekermalm tog priset förra veckan. Imorgon utses en ny!

Seriepremiären

Då var seriepremiären gjord, tyvärr resulterade det "bara" med en poäng. Vi startade bra och efter första perioden ledde vi med 2-0. Det var Madelen Jonsson som inledde målskyttet 1-0 efter 6.58. 2-0 gjordes utav Malin Arneson. I andra perioden tappade vi tempo och rörelse vilket resulterar i mycket bolltapp och bjudningar till bortalaget Södra Dal. Trots detta klarar vi av ett boxplay och lyckas behålla ledningen inför den tredje perioden med 3-2. Då har vi dessutom gått ner på folk för att försöka få upp tempot i matchen. I tredje perioden lyckas vi få tillbaka aggresivitet och rörelse, men det vill sig inte riktigt ändå. Mycket avslut, men turen var inte på vår sida idag. Södra Dal kvitterar 10.04 in i tredje. Trots en time-out i 18e minuten lyckas vi inte få in bollen.

Nu blickar vi istället framåt inför hemmamatchen på söndag mot Pixbo 16.00!

Dagens plus går till:

*** Madelen Jonsson
** Therese Arneson
* Jeanette Nilsson

Dom nya bortaställen är nu också invigda!

Uppladdning!

Igår var vi uppe i Göteborg och laddade inför dagens matchen. Det började med en 8 km lång promenad på tappa vandringen, därefter tog vi plats i Wallenstamhallen för att se när Pixbo tog emot IKSU i deras seriepremiär. Matchen slutade 4-2 till Pixbo. Kvällen avslutades gemensamt hos lagets mamma, Maria Berhe!

Nu är vi iaf framme i Lund och laddar inför matchen

Therese Andreasson inför seriepremiären!

Hur känns det nu inför seriepremiären mot Södra Dal borta på söndag?

Jättebra, på träningarna i veckan har det varit bra spel med högt tempo. Så det känns att det är seriepremiär på ingång.

Ni har flera nya spelare i truppen i år. Hur har de smält in i laget?
Ja, det är en hel del nya. Men de har smält in bra i laget. Det märks att de har kommit in i spelsystemet. Ida Gustavsson, min pendlarkompis från Halmstad, är en av dom nya. Hon är en löpstark tjej med grym vilja som kommer betyda mycket för laget. En riktig kämpe på plan! Anna Johansson, Linn Ekermalm, Rebecka Lönnegren, Cornelia Scott, Ebba Blomén och Patricia Aronsson är de andra nya spelarna.

Är det någon/några spelare som ser extra heta ut i år?
Då får jag väl peka ut mina kedjekompisar Madelen Jonsson och Therese Arneson.

Du ser själv ut att ha toppat formen inför seriepremiären. Du avslutade ju försäsongen med att göra 3 mål i genrepet mot Jönköping. Känns formen fortsatt bra?
Ja, den känns helt okej. Däremot har jag fått dras med en förkylning i veckan och missade därför en träning. Men tack vare Curts Norrlandskur missar jag inte seriepremiären.

Norrlandskuren:
Vitlök på macka med ett glas mjölk

Anna Johansson lade även till att jag skulle ha kaviar på, så det körde jag på tisdagen.

MUMS!!! är Therese kommentar till denna kur. Men den hjälpte så varför klaga? Allt för att inte missa seriepremiären!

Tror du på vinst på söndag?
Ja, det tror jag. Jag tror vi vinner med 7-5 och jag gör 1 mål och 1 eller 2 ass.
(Vi kan tillägga att Therese är lite blyg av sig och lägger kraven något lägre än vad de kan vara, jag tror att Therese kommer peta in några fler mål, men det återstår att se på söndag)

Vi önskar er lycka till på söndag!

Innebandysajten.se

Även Innebandysajten.se skriver om oss

Intervju med Curt Söderström

Jönköping

Då var sista träningsmatchen spelad och vi sitter på bussen hem. I dagens match var det ett avsevärt lägre tempo än i onsdagsmatchen mot Pixbo. Matchen slutade 4-4, trots att vi ledde med 4-2. Vi inledde matchen med ett tidigt mål av Therese Andreasson som beskriver avslutet som "en välplacerad volleybackhand i krysset". Ida Gustafsson ville inte vara sämre hon och satte därför dit 2-0 målet, även det på volley. Efter lite vinglande spel lyckades även Jönköping få in ett mål. Men då stiger "den mest självklara straffskytten" fram och tar straffen som Rebecca Mårtensson kämpat sig till, tack vare sin explosivitet! "Den mest självklara straffskytten" heter med ett annat namn Therese Andreasson och är lagets mest rutinerade spelare med sina 32 somrar, något som man inte alls märker av! Efter en dragning som målvakten inte hänger med på står det därför 3-1. Sedan halkar vi efter i våra positioner och Jönköping reducerar till 3-2, efter en diagonalpass och ett distingt skott i mål. Men Therese Andreasson är på topp denna lördag eftermiddag och gör ytterligare ett mål efter en brilliant passning av Therese Arneson. Vi tappar ännu mer och låter Jönköping reducera till både 3-4 och kort därefter kom kvitteringen, 4-4. Vi vill även välkomna Cornelia Scott som gjorde sin första match i Warbergströjan.

Om ni har vägarna förbi Lund nästa helg kom och stötta oss mot Södra Dal, söndagen den 25/9 kl. 14.00

Hänt och sagt

Camilla Halldéns klubba gick sönder under matchen och hon inser snabbt att hon inte har någon reservklubba.

Tord är bortrest och vi fick därför hyra in Lill-Tord, som skötte sig galant :).